L’Avinguda Pau Casals i la Ribera de la Burgada, dues de les artèries principals de Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Així queda reflectit als resultats que ha publicat l’Ajuntament de l’estadística del Radar Pedagògic que va instal·lar la Policia Local en alguns dels carrers de Palafolls. 

Recordem que l’objectiu d’aquesta recollida de dades era comprovar la velocitat dins el nucli urbà. Tot i això, també s’han recollit altres tipus de dades com la quantitat de vehicles que passen pels carrers estudiats.

En aquest sentit, l’estudi mostra com l’Avinguda Pau Casals i la Ribera de la Burgada són dos dels carrers per on passen més vehicles al llarg del dia. D’una banda, per Pau Casals passen uns 3.466 vehicles al dia. D’altra banda, per la Ribera de la Burgada hi passen uns 1.929.

Tot i que aquests són els dos carrers del municipi amb més vehicles, no són els únics que s’han estudiat. Els resultats de l’estudi mostren com l’Avinguda de les Flors, els Arboços i el carrer Ramón Turró presenten unes xifres semblants. I, és que, per aquests carrers hi passen una mitjana d’uns 300 vehicles al dia. 

Aquesta dada augmenta a Mas Pinell amb 494 vehicles al dia i disminueix en carrers com el Camí del Castell o Xon Comes amb 170 i 195 vehicles, respectivament. 

Cal afegir que, les hores en què els carrers de Palafolls estan més plens de vehicles se situen entre les 06h i les 20h. Tot i que alguns dels pics d’afluència també s’han registrat sobre les 05h de la matinada i entre les 22h i les 23:30.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics