URGENT

L’Ajuntament presenta la consulta popular sobre els canvis de mobilitat al centre

Compartiu aquesta història

Recordem que a finals de març l’Ajuntament de Palafolls iniciava una prova pilot per millorar la mobilitat i l’aparcament al centre de la vila. La prova es posava en marxa coincidint amb les obres de substitució de la canonada i el compromís del consistori era fer una consulta popular per saber l’opinió general sobre aquests canvis quan es finalitzen aquestes obres.

És així com avui l’Ajuntament ha presentat la consulta a tota la població de Palafolls. Ho ha fet en format vídeo i és l’alcalde qui explica de quina forma es pot participar.

La consulta estarà formada per tres preguntes. Totes elles relacionades amb mantenir els canvis establerts a l’Avinguda Costa Brava, al carrer Ramon Turró i a l’Avinguda de la Ribera de la Burgada. La respostes són de sí o no, excepte en el cas de la Ribera de la Burgada on hi ha una tercera opció per mantenir els canvis de forma parcial. 

Tal com indica l’alcalde, Francesc Alemany, tothom major de 16 anys a data d’1 de juliol podrà participar de la consulta, sempre que estiguin empadronats al municipi, també, des d’abans d’aquesta data. El període de votacions estarà actiu del 19 de setembre fins al 2 d’octubre, ambdós inclosos, i tothom interessat podrà participar presencialment a l’Ajuntament o a l’Edifici MID, o de forma telemàtica a través del web consulta.palafolls.cat.

Finalment, l’alcalde anima tothom a participar-hi per decidir d’aquesta forma el futur dels carrers de la vila.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics