Ja està obert el període de votació de la consulta sobre els canvis de mobilitat al centre

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

A partir d’avui i fins al 2 d’octubre, ambdós inclosos, els palafollencs podran decidir el futur dels carrers de la vila. La consulta està dividida en tres preguntes, totes elles relacionades amb mantenir els canvis establerts a l’Avinguda Costa Brava, al carrer Ramon Turró i a l’Avinguda de la Ribera de la Burgada.

Les respostes a cada una de les qüestions són de sí o no, excepte en el cas de la Ribera de la Burgada on hi ha una tercera opció per mantenir els canvis de forma parcial. 

Tothom major de 16 anys a data d’1 de juliol que estigui empadronat a Palafolls abans d’aquesta mateixa data podrà participar de la consulta.  Els votants poden fer-ho presencialment a l’Ajuntament o a l’Edifici MiD, o de forma telemàtica a través del web consulta.palafolls.cat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics