La pluja deixa afectacions a Palafolls

Foto: Aj. Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Les pluges que van caure divendres a tota la comarca del Maresme, també han afectat Palafolls. En total van caure uns 60 litres d’aigua per metre quadrat en un període de temps d’una mitja hora. 

Això va traduir-se en afectacions a diversos carrers del municipi com l’Avinguda Costa Brava o el carrer dels Arbres. També, en inundacions a equipaments municipals com les escoles, el Palastadium, la Llar d’infants, la Biblioteca i el geriàtric Sant Lluís, a banda d’altres establiments del poble que han hagut de tancar durant uns dies mentre solucionen els desperfectes que va causar la pluja. 

A banda de les inundacions, la pluja va provocar acumulacions de sorra en alguns indrets de Palafolls com a la carretera de Sant Genís de Palafolls. Tal com informen des de l’Ajuntament van fer seguiment de la previsió meteorològica des de primera hora de la tarda i continuen buscant formes de pal·liar els efectes de la tempesta i restablir la normalitat en el municipi. 

En aquest sentit, cal afegir que els membres de la brigada municipal van encarregar-se durant la nit de divendres i el matí de dissabte de netejar totes les zones que podien ser un perill per qui hi passés a banda de netejar els equipaments municipals afectats.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics