Palafolls celebra la primera Festa de l’Esport

Foto: Ajuntament Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest dissabte el Teatre es va omplir de gom a gom per homenatjar els esportistes del municipi en el que ha sigut la primera festa de l’esport que s’ha dut a terme a Palafolls. 

En total, una vintena d’esportistes i equips van rebre el guardó que pretén reconèixer la feina feta al llarg de la seva trajectòria esportiva. Des de l’Ajuntament informem que, en acabar l’acte, les entitats van mostrar el seu agraïment per haver celebrat una entrega de premis com aquella. 

Enguany, al ser la primera vegada que se celebra, s’han atorgat més premis dels previstos. Tot i això, ha servit per fer un mapa esportiu municipal i, així, donar visibilitat a esportistes que no se sabia que eren palafollencs i a altres esports que estan presents al municipi.

Es van premiar equips i esportistes de cinc categories diferents: Infantil, Junior, Cadet, Internacional i Sènior. Entre els guanyadors hi va haver esportistes de trail, de taekwondo, gimnàstica o futbol. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics