URGENT

Blanes aposta per acostar les activitats pels joves als barris amb la “Nau Vola”

Compartiu aquesta història

Aquesta tardor, el Departament de Joventut reprendrà les activitats  de la “Nau4 Espai Jove” que es fan al casal amb les energies renovades i amb nous projectes. Un dels més destacats és “Nau Vola- L’Espai Jove al barri” que té la intenció d’acostar barris i joves i, d’aquesta forma, descentralitzar els serveis de l’Àrea de Joventut arreu del municipi. 

Aquest projecte consisteix, bàsicament, en traslladar l’activitat que es feia habitualment a la Nau4 a diversos barris de Blanes. Igual que es fa amb totes les activitats que s’organitzen a l’Espai jove, aquest projecte està adreçat a joves d’entre 12 i 29 anys i es farà tots els dilluns. 

L’objectiu és arribar a tots els barris, de moment, els dos primers en rebre aquest projecte seran Mas Florit i La Plantera. El barri de Mas Florit acollirà a la pista esportiva un Taller de Rap de 18h a 20h tots els dilluns d’octubre, i el de La Plantera allotjarà al Local de l’Associació de Veïns un Taller de Ceràmica de 18h a 20h durant els dilluns de novembre. 

A banda d’aquest projecte, està previst que la penúltima setmana de setembre comencin els quatre tallers que s’han programat fins al desembre. Enguany s’ha preparat un taller de guitarra, un de teatre, un altre de cuines del món i, finalment, un taller de manga. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics