L’Ajuntament celebra el ple ordinari del mes de setembre

Sala de Plens de l'Ajuntament de Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Després de l’aturada d’estiu, el consistori reprèn els plens municipals, concretament, ho farà demà a les 19h. Aquesta compta amb 14 punts a l’ordre del dia, la majoria dels quals són aprovacions de diverses qüestions relacionades amb l’organització municipal.

Entre d’altres, el govern aprovarà la rectificació de l’inventari general de béns i drets de l’Ajuntament de Palafolls en l’exercici 2021, l’aprovació dels comptes de la gestió recaptatòria realitzada per l’organisme autònom local de gestió tributària de l’exercici 2021. I, també, el reglament reguladors dels símbols, els honors, les distincions i l’agermanament de l’Ajuntament, a més de l’aprovació del codi de conducta dels alts càrrecs i bon govern de l’Ajuntament. 

Tot i això, aquestes no seran les úniques qüestions que es tractaran. En el ple de demà, es donarà compte del decret d’adjudicació  del contracte del servei de recollida, acollida i assistència d’animals domèstics de companyia i animals salvatges urbans abandonats o perduts a la Palafolls, entre altres. A banda, també s’informarà sobre l’habilitació de l’espai de dol dedicat als nadons que vam acomiadar durant la gestació o els primers dies de vida. 

El ple de Palafolls es farà aquest dijous a les 19h. La sessió acabarà amb els precs i preguntes de tots els assistents. Ràdio Palafolls, com és habitual, retransmetrà en directe el ple a través del 107.7 FM i a través de les xarxes socials.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics