URGENT

Palafolls celebra la 20a Setmana de la Gent Gran

Compartiu aquesta història

A partir de demà, la gent gran de Palafolls tornarà a ser la protagonista de la vila durant una setmana. A més, enguany Palafolls està de doble celebració, i és que, aquest 2022 se celebren 20 anys de la primera Setmana de la Gent Gran. 

Després de tants anys, és normal que els participants esperin algunes de les activitats que ja estan consolidades dins aquesta celebració. Així ho explica Xesca Torres, treballadora social de l’Ajuntament de Palafolls.

Tal com dèiem demà començaran els actes preparats. El primer d’ells serà un taller de narració amb Assumpta Mercader que porta per títol “Llegendes de Bruixes”, el seguiran altres activitats com sortides, tallers de música i dansa i el tradicional homenatge a les parelles que fan 50 anys de casats aquest 2022.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics