URGENT

Malgrat decideix en què s’invertirà el pressupost participatiu

Compartiu aquesta història

Dilluns 26 de setembre els malgratencs podran començar a decidir les propostes que volen que es duguin a terme amb el pressupost participatiu. I, és que, a partir de la setmana vinent i fins al 10 d’octubre s’obre el procés de votació de les propostes que ja s’han presentat.

En aquesta fase, les persones majors de 16 anys que estiguin empadronades a Malgrat podran triar diferents projectes fins a cobrir un percentatge mínim del 20% del pressupost, uns 40.000 euros, i un màxim del 100%, és a dir, uns 200.000 euros. 

Un cop acabin les votacions, l’Ajuntament de Malgrat de Mar publicarà els resultats del procés participatiu, així com les propostes que s’executaran. Aquestes, seran les que hagin obtingut més puntuació fins arribar a l’import total. Això sí, en cap cas, podrà sobrepassar-se.

Entre les propostes que es poden votar hi ha la col·locació d’aparells i estructrues a l’aire lliure a un costat del Passeig de Llevant per poder fer exercici físic; l’arranjament de la pista exterior del Pavelló Germans Margall; la instal·lació d’aparcaments per a bicicletes que siguin segurs i protegeixin inclemències meteorològiques al pàrquing de l’estació de tren, entre altres.

Com dèiem, el període de votació s’obrirà el proper 26 de setembre i finalitzarà el 10 d’octubre. Pel que fa al lloc de la votació, es faran al portal de participació que ha habilitat l’Ajuntament i on es desenvolupa tot el procés participatiu.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics