Calella celebra la 41a Fira de Calella i l’Alt Maresme

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Tot i que els actes van començar ahir, la fira s’allargarà tot el cap de setmana. Per avui, els actes que s’han preparat són ben variats. Des de les 11:30h fins a les 13h, tothom qui s’ha acostat ha pogut gaudir del taller “Pájaros en la cabeza” a càrrec de Tea en la Azotea, una artesana tèxtil i historiadora de l’art. A banda, també, d’altres tallers com un de Hama i un altre de robòtica amb Dash and Dot sobre diferents indrets turístics de Navarra. Per acabar el matí, els assistents gaudiran de l’espectacle ‘Visca la xerinola!’ a càrrec de Rikus.

A la tarda seguiran els tallers, a més de la cantada d’havaneres i rom cremat que es farà a càrrec dels Faroners de Calella. En acabar, es farà una taula rodona al plató de RCTV sobre les havaneres i els mitjans de comunicació i difusió, a càrrec de l’Associació Foment de l’Havanera de Calella. Finalment, la nit acabarà amb un concert de Lemon y Tal a dos quarts de 9 del vespre. 

Dissabte continuaran més tallers, una demostració de dansa tradicional navarresa a càrrec de Tafallako Dantza Taldea, un concert de Mrs. Jones Swing Quartet a la tarda i un altre concert de Mielotxin Folk Taldea amb la participació de Tafallako Dantza Taldea i Hutsun Txalaparta per tancar la nit de dissabte.

Diumenge continuaran molts més tallers, una audició de sardanes, activitats de realitat virtual i una exposició de vestits regionals i demostració d’instruments tradicionals navarresos. La fira finalitzarà amb el concert del Cor de Joves i Cor d’Adults a càrrec de l’Aula de Música Can Llobet de Calella que homenatjaran els 30 anys de la Marató de TV3. 
L’entrada general val 3 euros, és vàlida per tots els dies i es pot comprar al web o a la mateixa Fira. El menors de 12 anys i els jubilats poden entrar de forma gratuïta.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics