Blanes inaugura una exposició que recull la història de la Policia Local

Foto: Aj.Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Sala Maria Luisa Garcia Tornel acollirà fins al 30 de setembre una exposició que parla de l’evolució de la seguretat ciutadana. Concretament, és una mostra, principalment fotogràfica, que recull els 100 anys d’història al servei de la ciutadania de la Policia Local de Blanes. 

Per posar en marxa l’exposició, s’ha comptat amb el recolzament de l’Arxiu Municipal. A banda de fotografies, a l’exposició també hi ha altres elements característics del cos policial al llarg dels anys, com per exemple un casc emplomallat.

A més, cal afegir que la propera setmana la Policia Local i Protecció Civil de Blanes celebraran un altre esdeveniment que s’ha recuperat fa pocs anys. Concretament, celebraran la Festa dels Patrons, que inclourà una parada dels agents i comandaments seguida per un acte institucional al teatre del municipi. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics