El Casal Cívic de Can Borell de Blanes acull l’exposició ‘50 anys canviant la història del càncer’

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Associació Catalana de Lluita Contra el Càncer a Blanes, amb la col·laboració del Casal Cívic de Can Borell, han aconseguit que l’exposició fotogràfica visiti el municipi en commemoració del cinquantè aniversari de l’entitat.

Tothom qui la visiti, tindrà l’oportunitat de descobrir com es lluita des d’un laboratori contra el càncer, a través de diverses fotografies. També, podrà conèixer els resultats més destacats en la investigació del càncer durant els últims anys, aconseguits amb la implicació i suport de l’Associació Catalana de Lluita Contra el Càncer.

Aquesta exposició es presenta en un mes especialment important per a l’entitat, ja que coincideix amb el Dia Mundial de la Recerca en Càncer que se celebra tot just avui. Pel que fa a la mostra, es pot visitar de dilluns a divendres al Casal Cívic de Can Borell fins al 14 d’octubre de 9 a 13’30 h i de 15 a 21 h.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics