La biblioteca de Palafolls estrena horari d’hivern

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Des d’aquesta setmana la Biblioteca Enric Miralles de Palafolls recupera el seu horari habitual dels mesos d’hivern.

A partir d’aquesta setmana obrirà cada dia entre setmana en horari de tarda de 16h a 20h del vespre, excepte els dijous que només oferirà horari de matí. L’equipament educatiu i cultural obrirà dos matins a la setmana, seran els dijous i els dissabtes de 10h del matí a 2/4 de dues del migdia.

Durant l’estiu els dissabtes era tancada, però s’ampliava l’horari de tarda en 30 minuts. Aquest horari d’hivern es mantindrà fins a finals de juny, amb la finalitat de donar cobertura als estudiants del nostre municipi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics