URGENT

El Consell Comarcal ofereix formació a dones que vulguin enfortir el seu projecte empresarial

Compartiu aquesta història

Després dels resultats obtinguts l’edició, el CCM torna a programar el projecte “Fes crèixer el teu projecte en Clau Femenina”. L’objectiu principal d’aquest és promoure la incorporació de les dones al món de l’empresa i ajudar-les a aconseguir l’èxit dels neus negocis.

El projecte s’adreça a dones que hagin muntat una activitat econòmica recentment o que estiguin en una fase avançada de definició del negoci amb el pla d’empresa ja elaborat. A l’hora de triar les participants, es valorarà la viabilitat del projecte, el seu potencial creixement i el foment de l’ocupació. A banda de tenir en compte, també, la motivació de la persona emprenedora.

Les participants rebran, durant 3 mesos, 40 hores de formació gratuïta i eines que les ajudaran a optimitzar el projecte, enfortir la marca personal i treure rendiment al talent femení desenvolupant la millor versió personal i professional.

El programa començarà a l’octubre i  mentre duri es formarà a un grup de 15 dones emprenedores afavorint l’intercanvi d’informació, experiències i recursos, així com la col•laboració professional i empresarial.

Tothom interessat pot omplir el formulari que trobarà al web del CCM.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics