URGENT

Blanes celebra la III Diada de la Muntanya

Compartiu aquesta història

L’organitza el Centre excursionista de Blanes amb el suport de l’Ajuntament i altres empreses, establiments i entitats. Enguany la jornada tindrà lloc aquest cap de setmana, tot i que el gruix d’activitats estan concentrades durant aquesta tarda a la Plaça dels Feiners. Diumenge, s’ha preparat la Caminada Popular que tindrà un marcat caràcter ecològic. La proposta inclou uns inflables i un monòlit d’escalada adreçat a la canalla, que estarà en funcionament des del matí de dissabte i durant tota la jornada, així com l’endemà diumenge de 10 a 14 h.

Des de Ràdio Palafolls hem parlat amb Xavi Pascual que és un dels membres del Centre Excursionista de Blanes perquè en doni més detalls sobre el que s’ha preparat. Tal com explica, la intenció de celebrar aquesta diada és acostar la natura i la muntanya a tota la població. 

Dissabte a la tarda l’activitat s’encetarà a les 5 amb un Taller de Pinta Cares, una sessió de Conta Contes a 2/4 de 6 amb el duet Aires Rondallaires i un Taller de Plantes Medicinals a 2/4 de 7. Després, a 2/4 de 8, Jordi Vissi i Tomàs Llorens, organitzadors de la Pyrenees Stage Run, protagonitzaran una xerrada sobre aquesta competició.

A les 9 de la nit es farà un Sopar Popular a base de botifarra a la brasa i pa amb tomàquet al preu de 6 € si es compren els tiquets anticipadament a Can Borràs, i a 7 € si es compren el mateix dia. A partir de 2/4 de 10 començarà una triple sessió de concerts que encetarà Bru Gallart seguit per Andreu Runo i finalment, tancant la vetllada, l’actuació de The Güeno.

Demà diumenge l’activitat començarà a les 9 del matí amb la sortida d’una Caminada que farà una Ruta Circular de 9 km de recorregut pels voltants de Blanes. Les inscripcions començaran a 2/4 de 8 del matí del mateix diumenge, i costen 5 €, incloent-hi l’avituallament i un vermut de benvinguda a l’arribada. Val a dir que tothom qui vulgui podrà participar voluntàriament en la recollida de brossa durant el recorregut de la caminada, per la qual cosa es repartiran guants i bosses.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics