Malgrat de Mar acull el 48è Aplec de la Sardana

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest cap de setmana Malgrat de Mar acollirà una nova edició de l’Aplec de la Sardana. Aquesta serà la 48a edició i, després de dos anys, es podrà celebrar amb completa normalitat i sense restriccions a causa de la Covid-19. 

L’Agrupació Sardanista Malgratenca La Barretina ha organitzat dues jornades plenes de sardanes que es dividiran al llarg del cap de setmana. Segons indica una de les membres de l’Agrupació, Montserrat Clapés, aquest dissabte es donarà el tret de sortida a la celebració amb una ballada de sardanes a partir de les 18h al parc de Can Campassol amb la Cobla Ciutat de Girona.

Diumenge continuarà la jornada al matí i a la tarda. D’una banda, a partir de les 11h la Cobla de Músics Malgratencs tocarà al Parc de Can Campassol amb la coordinació de Josep Busquets Fuentes. A la tarda, a partir de les 16h les cobles J.S. Jovenívola de Sabadell- M. Montgrins i P.Ll. Principal del Llobregat seran les encarregades de l’aplec al Parc Francesc Macià amb la hissada de la senyera.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics