La Corporació de Salut del Maresme i la Selva organitza la 1a Jornada del Sòl Pelvià

Foto: Corporació de Salut del Maresme i la Selva
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La patologia del sòl pelvià és molt prevalent amb una incidència aproximada del 15% de les dones de més de 55 anys per la incontinència i més d’un 23% de prolapse genital simptomàtic. 

La primera jornada de Sòl Pelvià de la Corporació pretén aproximar aquesta patologia a la medicina primària i a altres àrees de la salut d’una forma senzilla i útil. La intenció és que els pacients rebin un correcte tractament de forma més precoç i eficient. Així ho ha indicat Arnau Sabaté, uròleg de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva.

La intenció era fer aquesta jornada abans que esclatés la pandèmia, però la Covid-19 va paralitzar-ho tot. En aquest sentit, Sabaté agrega que la patologia no ha deixat d’existir durant aquest temps, per tant, era necessari reprendre l’activitat.

El doctor Sabaté afegeix que moltes dones acaben deixant de fer activitats importants per elles quan comencen a notar algun d’aquests símptomes. És per això que recomana a qualsevol dona que noti els primers símptomes que vagi al metge per tractar aquesta patologia i minimitzar els problemes que puguin derivar d’aquest per poder seguir fent el que més els agrada.

La primera jornada està dedicada a metges i professionals de la salut i es farà el proper dijous 20 d’octubre de forma presencial a l’Hospital Comarcal Sant Jaume de Calella i de forma online. L’activitat començarà a ¾ de 9 i s’allargarà fins a les 12:50h.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics