URGENT

S’ultimen els detalls pel calendari de l’ACEP 2023

Compartiu aquesta història

L’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament i l’Associació de Comerciants i Empresaris de Palafolls impulsen un any més el calendari dels comerciants. 

Aquest 2023 tothom qui vulgui podrà gaudir del calendari que ja s’ha consolidat a Palafolls. Tal com explica, Sílvia González,  tècnica de Promoció Econòmica tots es agents implicats s’han mostrat disposats a seguir endavant amb l’activitat. Fins i tot, la Diputació de Barcelona que els ha atorgat una subvenció per poder fer-lo realitat un any més. 

Aquests últims dies ja s’ha començat a preparat tot per tenir a punt el calendari de paret d’aquest 2022. González detalla que, un any més, la intenció és posar en valor el comerç palafollenc i fomentar les trobades entre els comerciants per enfortir el comerç de la vila. 

Des del consistori no han pogut avançar més detalls sobre com serà perquè els comerciants volen sorprendre els seus clients. El que sí que han informat és que enguany han volgut homenatjar, més encara, dignificar i posar en valor la resiliència que han tingut aquests últims anys. A més, han desvetllat que el Teatre de Palafolls serà un indret destacat dins aquest calendari. 

La idea és que estigui disponible a principis de desembre perquè tothom pugui gaudir-lo. Estarà disponible als comerços participants, a banda dels equipaments municipals.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics