Blanes celebra la 2a neteja del Fons Marí i la platja de Sa Palomera

OLYMPUS DIGITAL CAMERA (Ajuntament de Blanes)
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest diumenge, l’Ajuntament de Blanes ha organitzat la segona neteja del Fons Marí de la Platja a l’entorn de Sa Palomera, per completar la que ja es va fer durant l’estiu. L’organitza el Departament de Residus i Neteja amb el suport del Centre de Busseig Blanes-Sub, que s’encarregarà de coordinar els submarinistes que hi intervindran.

Està previst que l’activitat comenci a les 9h amb un briefing d’inici on s’explicarà als voluntaris i voluntàries la logística de l’activitat. La idea és que, a mesura que els i les submarinistes vagin recollint les deixalles que vagin trobant-se al fons marí, des de terra s’ajudi a transportar-les a l’indret de la platja on s’habilitarà la base operativa. Paral·lelament, les voluntàries i voluntàries de terra s’encarregaran de pentinar la sorra i fer anàlogament el mateix –recollir deixalles- que hi hagi dipositades a la platja.

Tot el què finalment s’hagi trobat s’anirà classificant segons el tipus de residus de què es tracti: plàstics, papers i cartró, orgànics, andròmines estranyes i altres tipus de materials. Així es facilitarà el seu trasllat a la Deixalleria. Aquesta acció serà el punt final a les tasques de sanejament i neteja que es van començar a fer tot just el passat dilluns en aquest mateix espai. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics