URGENT

Blanes celebra la 2a neteja del Fons Marí i la platja de Sa Palomera

Compartiu aquesta història

Aquest diumenge, l’Ajuntament de Blanes ha organitzat la segona neteja del Fons Marí de la Platja a l’entorn de Sa Palomera, per completar la que ja es va fer durant l’estiu. L’organitza el Departament de Residus i Neteja amb el suport del Centre de Busseig Blanes-Sub, que s’encarregarà de coordinar els submarinistes que hi intervindran.

Està previst que l’activitat comenci a les 9h amb un briefing d’inici on s’explicarà als voluntaris i voluntàries la logística de l’activitat. La idea és que, a mesura que els i les submarinistes vagin recollint les deixalles que vagin trobant-se al fons marí, des de terra s’ajudi a transportar-les a l’indret de la platja on s’habilitarà la base operativa. Paral·lelament, les voluntàries i voluntàries de terra s’encarregaran de pentinar la sorra i fer anàlogament el mateix –recollir deixalles- que hi hagi dipositades a la platja.

Tot el què finalment s’hagi trobat s’anirà classificant segons el tipus de residus de què es tracti: plàstics, papers i cartró, orgànics, andròmines estranyes i altres tipus de materials. Així es facilitarà el seu trasllat a la Deixalleria. Aquesta acció serà el punt final a les tasques de sanejament i neteja que es van començar a fer tot just el passat dilluns en aquest mateix espai. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics