L’Ajuntament de Malgrat posa en marxa la instal·lació de l’envelat de l’escola Montserrat

Foto: AjMalgrat
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Dimarts van començar els treballs de muntatge d’un evelat en un dels patis de l’escola Montserrat de Malgrat de Mar. Aquest espai, tal com estava previst, es destinarà a la celebració d’actes culturals, a l’activitat del mateix centre educatiu i per a ús de les entitats, mentre es porten a terme les obres de remodelació del Centre Cultural. 

La previsió és que en pocs dies quedi acabada la instal·lació de l’envelat i que es pugui començar a fer servir per als actes de la festa major de Sant Nicolau que se celebra a principis del proper mes de desembre. L’empresa adjudicatària és Carpas Zaragoza i enllestirà en els pròxims dies la col·locació d’aquesta carpa. 

En total mesura uns 280 metres quadrats i, tal com indiquen des de l’Ajuntament, ha costat 58.043 euros. Abans d’aquesta instal·lació, però, ha sigut necessari fer treballs d’adequació al pati de l’escola que també han suposat una despesa de 5.780 euros. Un cop acabada la finalitzats els treballs d’instal·Lació, s’hi col·locarà un escenari, 209 cadires i un sistema d’il·luminació.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics