Tot a punt per començar les obres al CAP de Palafolls

Tal com es va fer saber al ple del passat dijous, ja està tot a punt perquè s’iniciïn les obres de millora en el Centre d’Atenció Primària del municipi. L’únic tràmit que queda és que el conveni passi per junta de govern i es signi, un detall que demà es farà realitat. 

Aquestes millores s’aplicaran en dos àmbits. La Regidora de Salut Pública, Sònia Gonzàlez, explica que els primers d’aquests canvis es faran la sala annexa de maternitat que pertany a l’Ajuntament i on es feien les sessions de prepart i postpart. 

D’altra banda, l’altre actuació que es farà és dins el propi CAP. La regidora ha indicat que el que es faran són millores als lavabos, s’ampliaran les consultes i es milloraran els espais interns dels treballadors per facilitar la seva feina, entre altres. 

Demà es signarà el conveni entre l’Ajuntament i la Corporació de Salut del Maresme i la Selva que permet l’inici de les obres. Tot i això, no se sap la data concreta d’inici d’aquests treballs de millora al CAP de Palafolls. Segons indiquen des de l’Ajuntament, està previst que les obres comencin al llarg d’aquesta setmana o a principis de la setmana vinent. El que sí que se sap és el que el període de millora s’allargarà uns sis mesos. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics