Cap de setmana ple de victòries pels equips esportius de Palafolls

Foto: Ajuntament de Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest cap de setmana diverses categories esportives palafollenques han disputat els seus respectius partits. Tot i que hi ha hagut alguna derrota, destaquen les victòries dels equips palafollencs.

En aquest sentit, en bàsquet, el Sots 21 “B” masculí va guanyar 62 a 47 contra el CB Ripollet. L’Infantil masculí també va demostrar les seves qualitats guanyant al Palafrugell Vedruna per 73 a 27. En futbol, els de 4a Catalana van guanyar per golejada al Mascort Palafrugell amb un 4-0, el Cadet femení va guanyar 0-1 al CD Blanes i l’Aleví “A” de 2a Divisió va guanyar el Sant Celoni CF 3-6.

Pel que fa al futbol sala, tot i que també hi va haver algunes victòries, cal destacar un dels partits més importants que es disputaven aquesta setmana. Diumenge l’Aleví “A” de la Divisió d’Honor es fa enfrontar al Barça contra qui va perdre 2-6.

Els nostres companys del programa Minut a Minut van poder copsar les primeres reaccions dels entrenadors d’ambdós equips. D’una banda, Dani Leiva, segon entrenador de l’equip palafollenc, lamenta que alguns petits detalls van ser decisius en el resultat del partit, tot i que es va mantenir molt igualat al llarg de la jornada.

D’altra banda, Roger Bonet, entrenador del Barça admet que l’inici de la temporada ha sigut complicat, però que poc a poc estan recuperant la seva essència. Tal com diu, el resultat final al marcador n’és una mostra.

Pel que fa a altres partits de futbol sala, cal destacar la feina feta per el juvenil de 1a Divisió, qui va guanyar 10-0 contra el Guíxols Futsal; també la que van fer els membres de l’Aleví de 1a Divisió que van guanyar 11-0 contra el Vidreres o la del Pre-benjamí qui va guanyar 18-1 contra el Futsal Tordera.

Per aquests i altres resultats no us podeu perdre aquest vespre a partir de les 20h el programa Minut a Minut de Ràdio Palafolls al 107.7 FM.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics