La Corporació de Salut del Maresme i la Selva organitza una nova sessió de l’Espai Cuidador

Foto: Corporació de Salut del Maresme i la Selva
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquesta tarda el Centre Cívic del Castell i la Verneda de Malgrat acull una de les set sessions que s’han preparat dins l’Espai Cuidador que organitza la Corporació de Salut del Maresme i la Selva. 

El taller d’avui porta per títol “Posem-li nom a les emocions”  i té la intenció d’esdevenir “un espai on poder expressar i legitimar aquelles emocions que tots sentim, però, especialment, els cuidadors”. Així ho indica Rosa Megia, treballadora social de la CSMS i membre del programa Benestar Emocional de la Corporació qui recalca que aquests professionals a vegades han de suportar emocions molt fortes que no poden expressar en altres llocs.

Megia afegeix que en aquest espai tothom qui vulgui podrà expressar el que sent. A més, recalca que és important tenir en compte que és normal que les emocions ens sobrepassin en alguns moments, per això és important parlar d’elles i del que ens provoquen. 

Les emocions que més predominen en una persona amb el rol de cuidador són esgotament, estrés, tristesa o culpa, entre d’altres. Rosa Megia destaca que alguns, fins i tot, es troben sols i, és que la funció del cuidador implica deixar de banda altres activitats per poder centrar-nos en aquesta nova tasca. Tot i això, afegeix que no només es parla d’emocions que es podrien considerar negatives, sinó que en aquests tallers també afloren la felicitat i l’alegria. 

El taller està previst aquesta tarda a partir de les 15:30h al centre Cívic del Castell i la Verneda de Malgrat de Mar. Es gratuït i pot assistir-hi tothom qui consideri que ho ha de fer.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics