Últims dies per demanar les bonificacions a la quota fixa de l’aigua pels pensionistes

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Fa unes setmanes, l’Ajuntament de Palafolls va obrir el període de sol·licitud per a les bonificacions a la part fixa de la quota del servei d’aigua per a majors de 65 anys. 

El termini de presentació de sol·licituds finalitza aquest divendres, és per això que des del consistori recorden que encara hi ha temps per demanar-la.

Aquesta ajuda es facilita cada any i es rep l’any següent, per tant tothom qui la demani aquest 2022 veuran reflectida la bonificació a partir de l’any 2023. Per poder beneficiar-se de l’ajuda recordem que cal estar empadronat a Palafolls, ser pensionista major de 65 anys, disposar d’una única propietat immoble, viure sol o amb parella i no superar el salari mínim interprofessional per membre de la unitat de convivència. 

Les sol·licituds ja poden presentar-se i el termini estarà obert fins al proper 28 d’octubre. S’han de fer a través del tràmit específic que s’ha habilitat a la Seu electrònica de l’Ajuntament, tot i que també es pot fer de manera presencial a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, de dilluns a divendres de 9h a 14h, demanant cita prèvia a través del web municipal o trucant al 93.762.00.43

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics