URGENT

Últims dies per demanar les bonificacions a la quota fixa de l’aigua pels pensionistes

Compartiu aquesta història

Fa unes setmanes, l’Ajuntament de Palafolls va obrir el període de sol·licitud per a les bonificacions a la part fixa de la quota del servei d’aigua per a majors de 65 anys. 

El termini de presentació de sol·licituds finalitza aquest divendres, és per això que des del consistori recorden que encara hi ha temps per demanar-la.

Aquesta ajuda es facilita cada any i es rep l’any següent, per tant tothom qui la demani aquest 2022 veuran reflectida la bonificació a partir de l’any 2023. Per poder beneficiar-se de l’ajuda recordem que cal estar empadronat a Palafolls, ser pensionista major de 65 anys, disposar d’una única propietat immoble, viure sol o amb parella i no superar el salari mínim interprofessional per membre de la unitat de convivència. 

Les sol·licituds ja poden presentar-se i el termini estarà obert fins al proper 28 d’octubre. S’han de fer a través del tràmit específic que s’ha habilitat a la Seu electrònica de l’Ajuntament, tot i que també es pot fer de manera presencial a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, de dilluns a divendres de 9h a 14h, demanant cita prèvia a través del web municipal o trucant al 93.762.00.43

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics