Blanes tindrà un mural artístic que homenatjarà les donants de sang

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquesta setmana s’ha començat a elaborar un mural artístic que té la intenció de ser un reconeixement a totes aquelles persones anònimes que contribueixen a salvar vides donant sang. 

Un dels indrets de Catalunya on més donacions de sang es fan és a Blanes, és per això que l’Ajuntament ha decidit homenatjar totes aquelles persones que fan una tasca voluntària tan important. El lloc on s’instal·larà el mural també s’ha triat a consciència. Concretament es podrà veure a una de les façanes de la Biblioteca Comarcal de Blanes. I, és que aquest és l’espai on més vegades s’hi organitzen campanyes de donació de sang.

El mural artístic l’està dissenyant i elaborant l’artista blanenca Sònia Luna, qui plasmarà les paraules que per els ciutadans simbolitzen l’acció de donar ang. Aquestes s’han aconseguit gràcies a la participació ciutadana. Al llarg de l’estiu es va dipositar una urna oberta a la participació de la ciutadania, perquè contribuís en el procés creatiu. 

Concretament, es va demanar als participants que escrivissin en un paper la paraula que per a cadascú simbolitza l’acció de donar sang. Han participat desenes de persones que, de manera anònima, van dipositar el paper amb la paraula escrita que havien triat. D’entre aquest total de contribucions, l’artista n’ha triat una trentena, que està reproduint amb la pròpia cal·ligrafia de qui la va escriure en el seu moment.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics