Es reactiva el projecte de construcció d’unes escales entre els carrers Lleida i Antoni Gaudí de Malgrat de Mar

Foto: AjMalgrat
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’equip de govern del consistori malgratenc ha recuperat un projecte que data del 2011 de la Llei de Barris que preveia la construcció d’una escala en el talús que separa els carrers Lleida i Antoni Gaudí. 

La Junta de Govern Local va aprovar dijous passat iniciar la licitació de les obres de la primera fase del projecte. La segona fase inclourà la creació d’una plaça al carrer Lleida, just a sobre del talús on es faran les escales.

La Llei de Barris de 2009 preveia l’actuació d’arranjament de la zona verda de la Pujada del Castell amb les construccions de l’escala i la plaça, tot i que no es va arribar a executar. L’objectiu del projecte és la creació d’un nou accés als barris de la Verneda i el Castell.

Ja s’han aprovat les condicions per poder adjudicar l’obra del primer tram de les obres, el qual preveu la instal·lació d’una passera d’escales de 20 metres que va des del carrer Gaudí al Lleida per la zona menys coberta de vegetació i arbrat. Es preveu que aquestes obres costin 734.155,66 euros.

La segona fase de les obres preveu consolidar com una plaça l’espai verd del carrer Lleida, situat a sobre del talús just al costat de la rotonda. Aquestes obres costaran uns 161.444,57 euros.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics