URGENT

Els equips esportius palafollencs sumen noves victòries fora de casa

Compartiu aquesta història

Aquest cap de setmana s’han sumat noves victòries als marcadors dels equips esportius de Palafolls. En primer lloc parlem de bàsquet i, és que, el Sots 21 “B” masculí va guanyar 44/73 contra el CB Vila Olímpica; el Cadet mixte va tenir d’oponent al BC Palafrugell a qui va guanyar per 25 a 19.

En futbol, l’equip palafollenc a quarta catalana va guanyar per tres gols al Fogars; l’Aleví “A” de 2a Divisió també va empatar contra el Racing Blanenc per tres gols. 

Pel que fa al futsal, l’equip a 1a Catalana va guanyar el Futsal montgrí per 12 a 0. L’infantil femení, també ho va fer davant el Tordera parc 6 a 3, i l’Aleví de 1a Divisió ho va fer contra el Girona 11 a 3.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics