URGENT

El Consell Comarcal del Maresme crea el Servei d’atenció psicològica a dones víctimes de violències sexuals

Compartiu aquesta història

L’ens comarcal ha creat un nou servei que s’adreça a dones que han viscut o que viuen situacions de violència sexual tant en l’àmbit privat com en el públic i també als seus fills i filles.

Les violències sexuals tenen l’objectiu de sotmetre els cossos i la voluntat de les persones i tenen conseqüències greus sobre la salut física, emocional i psíquica de la víctima i els seus fills. Així és com, el Servei d’atenció psicològica a dones víctimes de violències sexuals ajudarà i acompanyarà les víctimes durant la seva recuperació. 

A més, per facilitar l’accés, el servei neix de forma itinerant amb atenció presencial en tres municipis, Tordera, Arenys de Mar i Cabrera de Mar. Tothom qui ho necessiti pot sol·licitar dia i hora contactant amb el SIAD Maresme al telèfon  93.741.61.22 o omplint el qüestionari que hi ha al web del Consell Comarcal del Maresme.

A banda d’aquest servei, tenint en compte l’arribada a la comarca de dones i infants que han fugit d’Ucraïna, el CCM ha incorporat una línia de treball específica per aquest col·lectiu i ha organitzat dues sessions de formació sobre aquestes violències, com es manifesten i com abordar-les. 

La formació està orientada, principalmente, a dones que formen part de la xarxa d’atenció a les dones en situació de violència masclista de la comarca, tot i que estan obertes a tothom. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics