Les farmàcies de Blanes organitzen un cicle de xerrades sobre el bon ús dels medicaments

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquestes dues properes setmanes es faran a Blanes dues xerrades adreçades en especial a la gent gran, però que també poden ser d’interès per a la població en general. Estan organitzades pel Consell de Col·legis Farmacèutics de Catalunya, i compten amb el suport de les farmàcies i l’Ajuntament de Blanes, així com del Consell de Col·legis de Farmacèutics de Catalunya (CCFC) i el Servei Català de la Salut (CatSalut).

Es tracta d’una iniciativa que es presenta com un ‘Programa d’Educació Sanitària Sobre el Bon Ús dels medicaments’, amb l’objectiu d’augmentar el coneixement sobre l’ús dels medicaments.

En aquesta primera edició de Blanes inclourà dues xerrades. Totes dues tindran lloc coincidint amb els dos propers dimecres d’aquest mes de novembre –és a dir: els dies 9 i 16- a la mateixa hora, 2/4 de 6 de la tarda. També s’allotjaran al mateix indret, el Casal Cívic i Comunitari del Casal Benet Ribas, ubicat a la Plaça d’Espanya.

La primera xerrada duu per títol ‘El Bon ús dels medicaments’, i anirà a càrrec de la farmacèutica Maria Adell. Es tracta d’informar i augmentar el coneixement sobre la seva utilització, així com les habilitats en el seu maneig. 

La segona conferència es farà el 16 de novembre, la impartirà el farmacèutic Carles Torner, i girarà a l’entorn de ‘Què cal saber del Dolor’. D’entrada es contextualitzarà sobre què és el dolor, quins tipus hi ha, com es mesura, com es pot prevenir i com es pot tractar. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics