URGENT

Els turistes puntuen amb més d’un 9 l’enogastronomia i el turisme actiu del Maresme

Compartiu aquesta història

Els turistes que han passat per la nostra comarca continuen valorant significativament l’enogastronomia i el turisme actiu com els millors recursos que hi ha al Maresme. Concretament, els valoren amb més d’un 9, segons l’informe “Monitor de reputació turística online 2022” elaborat pel LABturisme de la Diputació de Barcelona amb la col·laboració de Vivential Value. 

Els viatgers puntuen amb un 9,47 l’enogastronomia, demostrant que tant el vi com els productes alimentaris de la comarca són d’una excel·lent qualitat, i amb un 9,12 el turisme actiu. La natura i la cultura es queden també molt a prop del 9.

La valoració a internet dels recursos del Maresme s’ha situat en un 8,07 sobre 10, per sobre de la nota de 2020 i la més alta en el període 2017-2021. Any rere any, els turistes valoren amb un notable la comarca, prenent com a referència l’indicador iRON (Índex de Reputació Online) i el volum d’opinions emeses pels viatgers als diferents portals turístics en relació als allotjaments, els restaurants i els diferents atractius.

Pel que fa als allotjaments, reben una nota global de 7,87 sobre l’anàlisi de més de 171.500 opinions. Entre els elements més ben valorats dels allotjaments estan el personal amb un 8,79; la ubicació amb un 8,59; la neteja amb un 8,45; i el confort amb un 8,24. Quant als restaurants han obtingut un iRON de 8,12, amb un total de més de 100.000 opinions, superant el nombre de comentaris de l’any anterior.

En total, els turistes han emès més de 340.000 opinions a internet relacionades amb els diferents aspectes de la comarca, un 10,42% més que l’any passat. Els municipis dels quals consten més opinions són Calella, Malgrat de Mar, Santa Susanna, Mataró i Pineda de Mar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics