URGENT

L’Associació Fem Circ ja ho té tot a punt per l’ “Electro Circ”

Compartiu aquesta història

Durant la tarda de dissabte, l’Associació Fem Circ de Palafolls ha preparat una jornada completa al voltant del circ. Concretament, es tracta de la segona edició de l’Electro Circ i comptarà amb diverses activitats. Júlia Peña, una de les membre de l’associació, n’ha donat més detalls.

Pel que fa als horaris, a les 17:30h es presentarà la jornada i es debatrà sobre “El circ i la música com a motors de canvi social”. A les 19h es donarà el tret de sortida a l’espectacle principal de la jornada, un cabaret de circ per a tots els públics. I, finalment, de 21h a 02h hi haurà festa electrònica amb Dj’s i animació.

A banda d’aquesta activitat, Fem Circ segueix oferint tallers en el municipi com el taller de teles aèries a Can Batlle. Aquest consta de dos grups, un d’adults que ja està tancat i un d’adolescents que encara que està obert. Des de Fem Circ, Peña anima tothom qui vulgui a apuntar-se si en té ganes.

Finalment, des de l’associació han convidat tothom a participar i a assistir a l’acte d’aquest dissabte per conèixer el món del circ i per donar suggerències que els permetin millorar la seva tasca a Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics