URGENT

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva cerca voluntaris pels programes d’acompanyament 

Compartiu aquesta història

Amb l’arribada de la pandèmia, els programes de voluntariat als hospitals es van haver de cancel·lar. Ara, dos anys després, es recupera l’activitat, tot i que hi falten els voluntaris.

A mesura que es deixaven enrere algunes restriccions, les associacions de voluntaris han tornat a la feina. Ara fa unes setmanes que han pogut tornar a les plantes hospitalàries per acompanyar els pacients. Tot i això, els està costant poder-ho fer. Així ho explica, Montse Fàbregas, coordinadora del voluntariat a l’Associació de Voluntaris i Amics de l’Hospital de Calella que és una de les entitats amb les quals la Corporació col·labora. 

La davallada de voluntaris ha sigut important. Fàbregas explica que, en el seu cas, han notat una disminució de la meitat de les persones voluntàries que tenien abans de la pandèmia. Malgrat que durant la pandèmia no van poder fer la seva tasca amb plena normalitat, Montse Fàbregas explica que mai no han deixat d’ajudar. Durant la Covid-19, seguien fent accions de voluntariat des de fora de l’hospital, com amb acompanyaments telefònics o recollint el material que portaven els familiars pels pacients. 

Tothom qui vulgui formar part del voluntariat es pot acostar a qualsevol hospital de la Corporació o als ambulatoris i demanar la butlleta d’inscripció. També pot fer-se mitjançant la web de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva o la web de l’Associació de Voluntaris i Amics de l’Hospital de Calella.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics