La Fundació Privada el Molí d’en Puigvert obre un nou espai solidari a Blanes

Foto: Fundació Privada el Molí d'en Puigvert
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest dijous, la fundació palafollenca ha obert un nou espai que uneix moda, sostenibilitat i acció social. Concretament, es tracta d’una botiga on les seves treballadores, majoritàriament, són dones que es troben en risc d’exclusió social. Tal com explica el responsable de comunicació de la fundació, Bernardo Muñoz, aquesta obertura és especial per diversos motius. D’una banda, surten del municipi per obrir nous camins i, d’altra banda, perquè és el resultat d’un projecte d’inserció laboral. 

Pel que fa a la botiga, Muñoz explica que és un espai amb 200m2 que inclou un gran magatzem i sales de formació per a les persones que hi treballen en ella. D’aquesta forma, indica, poden seguir formant-les per inserir-les al món laboral.

Bernardo anima tothom a acostar-s’hi a la botiga, ja que hi trobaran roba nova de diverses marques a preus molt rebaixats. Tal com diu, aquesta botiga és una gran outlet de roba de primera mà. 

La inauguració de la botiga s’ha fet a partir de les 10h i s’allargarà fins a les 20:30h. Al llarg del dia s’han preparat diferents activitats per amenitzar la jornada, per exemple, a les 19h hi haurà una desfilada solidària i a les 19:30h un còctel de benvinguda amb música a càrrec d’Èlite.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics