El Consorci de Turisme del Maresme organitza una formació per la transformació ètica i sostenible del sector

Foto: Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme i l’Institut de la Creativitat, la Tecnologia i l’Ètica per al Sector Turístic (ICTET) han preparat una formació per tal d’augmentar el nivell de sostenibilitat de les empreses del sector i, al mateix temps, potenciar-ne el valor de marca. 

Sota el títol “Transformació ètica i sostenible per al sector turístic”, els negocis participants podran desenvolupar un full de ruta per al seu establiment i aprofitar la sostenibilitat com un element transversal cultural i convertir-lo en un actiu d’estalvi i de venda davant les noves necessitats del consumidor.

La formació combina sessions teòriques amb les de caràcter pràctic, de forma presencial i a l’aula virtual. D’una banda, es donarà a conèixer el concepte de sostenibilitat i l’aplicació dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) al sector turístic, així com els plans de gestió ambiental que es porten a terme a les organitzacions i empreses tot buscant ampliar-los i fer-los transversals a la destinació. 

El programa va dirigit a empresaris i emprenedors, directors i líders d’equip d’empreses i entitats turístiques, especialment aquelles que estan compromeses amb la sostenibilitat i la transformació del sector. Té una durada de 36 hores que es distribueixen entre el novembre i el març, aprofitant un període en què moltes empreses turístiques fan una aturada o redueixen la seva activitat. A més, és bonificable a través de la Fundae, cofinançat pel Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics