URGENT

Torna l’Educació Viària als centres educatius de Palafolls

Compartiu aquesta història

Un any més, la Policia Local de Palafolls acosta als nens i nenes dels centres educatius del municipi l’educació viària. L’objectiu d’aquestes trobades és ensenyar les normes de convivència a la via pública amb la resta de vianants, vehicles i bicicletes. 

Tal com indica Jaume Ulldemolins, que és un dels agents responsables del programa, enguany continuen amb un programa que van engegar anys enrere i que té bona rebuda. Entre les activitats que es faran hi ha visites a la llar d’infants, sortides al parc viari amb els més petits, gimcanes per Palafolls, la bicicletada final i xerrades sobre bullying i internet segura. 

Pel que fa a la resposta dels col·lectius implicats, l’agent explica que estan molt contents amb la rebuda d’aquestes activitats. És per això que espera que tot segueixi així i que tots, tant alumnes com agents, puguin gaudir de les activitats que s’han preparat. 

Aquest any, de nou, l’activitat que posarà punt final al curs d’Educació Viària serà la bicicletada que es farà al juny.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics