L’Ajuntament de Palafolls organitza el “Cuida’t” 

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El “Cuida’t” és un programa que impulsa la Regidoria d’Esports aprofitant la jornada d’encesa de llums al municipi. La intenció és animar la població a fer activitats físiques que tinguin a veure amb l’estil de vida saludable i actiu.  

Consideren que és un bon moment per realitzar-lo, ja que el municipi estarà ple de persones i, d’aquesta forma, les animaran a participar de les activitats que s’han preparat. Una de les membres del Consell Esportiu de Palafolls, Ivette Callorda, detalla que tothom hi podrà participar. I, és que, s’han organitzat activitats per totes les edats, des d’infants fins a adults. 

Callorda afegeix que la intenció principal és que els participants puguin descobrir altres tipus d’activitat física, independentment del seu estat físic. D’aquesta forma, volen potenciar estils de vida saludable en materia d’esport als palafollencs que hi participin.

Entre les activitats que s’han preparat, al matí hi haurà la dinamització de l’Skate Park amb diferents activitats sobre rodes; al matí i a la tarda hi haurà tallers d’alimentació saludable; hi haurà una carpa orientada a l’estimulació psicomotriu de bebés; un circuit d’aventura tipus bosc vertical, entre d’altres. 

A més, hi participaran algunes farmàcies del municipi, ja que han preparat alguna sorpresa, com descomptes i obsequis, per tothom qui ensenyi als seus establiments la pulsera de l’esdeveniment.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics