Can Batlle organitza un taller de grafits pels joves de Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Albert Muñoz, tècnic de joventut de l’Ajuntament de Palafolls, explica que han volgut unir les demandes dels joves de Palafolls amb una problemàtica al municipi que són les pintades. D’aquesta forma, volen aconseguir un poble més net i conscienciat amb el respecte a l’entorn.

Des de l’Ajuntament són conscients que els joves faran el que vulguin i que és complicat que no pintin les parets amb grafits. És per això que prefereixen donar-los les eines per tal de fer-ho en espais habilitats per això. Un exemple és la paret de l’institut que han habilitat perquè els joves la pintin com vulguin. 

Ahir es va fer un primer taller per decidir quin serà el grafit que es farà. Muñoz destaca que l’important és el missatge del mural que faran. És per això que ahir es va fer una pluja d’idees amb reflexions de tots els joves. Es faran dos tallers de grafits. El primer, és el que s’està fent actualment per fer un mural a Sant Lluís. I, el segon, es farà al desembre al Local Jove de Can Batlle. Qui estigui interessat en fer el taller, encara es pot posar en contacte amb Can Batlle a través de les seves xarxes socials.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics