URGENT

Arriba el circuit maresmenc de cros a Tordera

Compartiu aquesta història

Després de l’èxit de participació de l’any passat, aquest dissabte arriba la segona edició del Cros de Tordera, inclòs dins del circuit maresmenc de proves d’atletisme. 

L’objectiu principal de l’activitat és continuar potenciant l’esport entre la ciutadania, dins de la campanya “Tordera, Esport i Natura” que impulsen des de la regidoria d’esports amb la coordinació del Consell Esportiu del Maresme i l’empresa Gesport.

El Circuit Maresmenc de Cros és una iniciativa promoguda pel Consell Esportiu del Maresme, els diferents Ajuntaments de la comarca del Maresme i Gesport posada en marxa fa prop de 10 anys, que consisteix en una lliga puntuable de Cros formada per 9 proves per aquesta temporada 2022/23.

La cita a Tordera és aquest dissabte al Parc Prudenci Bertrana. Està obert a tots els públics, tant clubs com individuals, i les inscripcions encara continuen obertes.  Les properes proves seran a Malgrat de Mar, el 8 de desembre; Alella, el 18 de desembre; i a Pineda, Calella, Canet i Sant Cebrià, a partir del gener. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics