URGENT

Elena Díaz: “ La crescuda poblacional ha d’anar acompanyada d’uns equipaments i unes instal·lacions per tothom. És necessari reclamar a la Generalitat l’acceleració de la seva construcció”

Compartiu aquesta història

Aquest matí, la diputada al Parlament de Catalunya i encarregada del Maresme pel PSC, Elena Díaz Torrevejano, ha visitat Palafolls per trobar-se amb l’alcaldable Joan Vila i conèixer de primera mà la realitat municipal. 

La trobada s’ha fet als terrenys destinats a la construcció del nou CAP a prop de l’institut de Palafolls. Una construcció que, sembla ser, no està dins els propers plans de la Generalitat de Catalunya. Precisament, la intenció de la trobada ha sigut per conèixer la situació al municipi i reclamar la Generalitat que inverteixi en salut pública, en aquest cas, a Palafolls després de l’augment poblacional que ha tingut els últims anys. 

En aquest sentit, l’alcaldable Joan Vila, ha afegit que els socialistes al PSC de Palafolls reclamen a l’Ajuntament que ‘piqui les portes que hagi de picar’ per tirar endavant la construcció del nou CAP a Palafolls. 

Després d’aquesta trobada, la diputada al Parlament s’ha desplaçat a l’Hospital Sant Jaume de Calella per seguir reclamant la inversió de la Generalitat a la Sanitat Pública.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics