Blanes encén els llums de nadal

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest divendres, tal com és tradicional, la inauguració de la il·luminació de Nadal coincidirà amb la inauguració del Pessebre Monumental de l’Ajuntament de Blanes. Ambdues activitats estan previstes per demà a la tarda a partir de les 19h i estaran disponibles fins passat reis, concretament fins al 8 de gener. 

Aquesta nova il·luminació funciona amb llums LED, que garanteixen una eficiència i estalvi energètic superior al què és habitual. També tornaran a lluir les cortines de llum que es van instal·lar a la Rambla de l’Avinguda Catalunya, al barri de La Plantera.

A més, aquest any, la il·luminació nadalenca lluirà amb la mateixa intensitat, però amb l’horari reduït. Després que el Nadal del 2021 es va fer una inversió pel nou enllumenat, aquest 2022 els llums de Nadal tornaran a lluir amb la mateixa intensitat, havent-se reforçat en alguns carrers, i afegit en d’altres on calia completar-la. 

L’únic canvi destacat en relació a l’any passat és l’horari en què estaran en marxa, que s’ha reduït per aconseguir un major estalvi energètic. La il·luminació s’engegarà cada dia a les 17:30h fins les 22h.

La il·luminació nadalenca es concentra principalment als carrers més concorreguts, al nucli històric, però també n’hi ha repartits per tota la geografia blanenca. Aquest any, tampoc faltarà l’‘Arbre Lumínic’ que se situarà a la Plaça d’Espanya.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics

http://twitter.com/radiopalafolls