Arriba Sant Nicolau a Malgrat de Mar

Foto: AjMalgrat
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest any, la Festa Major de Sant Nicolau s’allargarà deu dies. Concretament, els actes comencen avui i finalitzaran el proper 10 de desembre. El dia central de la celebració, com sempre, serà el proper dimarts 6 de desembre, dia de Sant Nicolau. 

Per aquesta diada, l’Ajuntament de Malgrat de mar ha preparat diferents activitats. Entre elles, hi ha el tradicional mercat de Sant Nicolau que enguany s’instal·larà al matí i a la tarda, la 64a Trobada de Gegants, el vermut solidari, l’ofici solemne, el correfoc infantil i el concert i ball de la festa major.  La regidora de Cultura de l’Ajuntament de Malgrat, Lourdes Borrell, ha detallat les activitats que s’han preparat per la jornada. Entre elles, ha destacat el campionat de Jiu Jitsu que se celebra aquest dissabte. 

A banda de les activitats de la diada central, el programa d’activitats presenta dues propostes que seran les encarregades d’estrenar l’envelat de l’Escola Montserrat. I, és que, una de les novetats d’enguany és aquesta: algunes de les activitats es podran fer a l’envelat de l’escola. La regidora ha detallat que diumenge 4 de desembre es farà ‘(La) Montserrat’, a partir de les 18h; i dimecres 7, a les 18h, ‘On vas Moby Dick?’.

El programa també inclou més concerts, el correfoc per adults, el 27è Cros de Malgrat i exposicions, entre altres. Finalment, la regidora també ha volgut destacar un dels concerts que es faran per la Festa Major. Concretament, es farà un concert solidari per a infants a càrrec de Pop per xics i l’Orquestra Bona Sort. L’espectacle es farà el proper dilluns 5 de desembre a les 17h al Pavelló Germans Margall i serà en benefici de la Federació de Salut Mental de Catalunya, per tal d’ajudar tothom qui està patint algun tipus de malestar emocional o trastorn de salut mental. 

La primera de les activitats s’està celebrant avui. Els encarregats de donar el tret de sortida a la festa han sigut els membres l’Associació de Jubilats de Malgrat amb el tradicional Torneig de Petanca a Can Campassol. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics

http://twitter.com/radiopalafolls