El Rusc organitza la “Diversones Fest” amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

Foto: Ajuntament de Tordera
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest dissabte es celebra el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, que un any més impulsa a Tordera la Fundació El Rusc amb el suport de l’Ajuntament de Tordera. La Fundació ha organtizat una jornada festiva i reivindicativa, amb diverses activitats a la plaça de l’Església sota el títol “Diversones Fest”. 

A partir de les 11h hi haurà tallers oberts, elaboració de xapes i pintacares a càrrec del grup de voluntariat d’El Rusc. També hi haurà una parada amb productes elaborats al Centre Ocupacional i la música en directe de Tatiana Massaguer i Hugo Martínez.

A les 12h el Rusc llegirà el manifest davant de l’Ajuntament per mostrar a la ciutadania quina és la seva realitat i quines són les reivindicacions del col·lectiu de les persones amb discapacitat. Seguidament hi haurà l’actuació dels Diables de Tordera amb els seus tabals i malabars i la jornada finalitzarà amb un vermut concert a càrrec de Johnny Folker.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics

http://twitter.com/radiopalafolls