Palafolls celebra avui la festa patronal de la Policia Local

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Palafolls ha celebrat aquest matí la seva Junta Local de Seguretat. Aquesta es tracta d’una trobada que es realitza de forma anual i en què es reuneixen els cossos de seguretat que operen al municipi i al territori. Victor Moreno, caporal de la Policia Local de Palafolls, ha detallat en què consisteix aquesta celebració.

Així és com, a la reunió d’avui, hi eren presents efectius de la Policia Local de Palafolls, els Mossos d’Esquadra, el Cos Nacional de Policia i la Guàrdia Civil. Tots els cossos de seguretat han exposat mitjançant presentacions les diferents actuacions dutes a terme al municipi al llarg de l’any i han posat en comú les inquietuds existents en matèria de seguretat ciutadana.

Posteriorment a aquesta Junta Local de Seguretat, a les 12 del migdia, el Teatre de Palafolls ha acollit la celebració de la Festa de la Policia, en la qual es reconeix la feina dels agents locals durant l’últim any i es destaquen els serveis especials.

Durant l’acte s’ha fet entrega de les condecoracions als agents de la Policia Local de Palafolls que han protagonitzat actuacions destacades durant aquest últims 12 mesos, a banda de condecorar a alguns agents per la seva trajectòria en el cos, o als agents que s’han jubilat aquest any. Unes condecoracions que van aprovar els membres del govern i l’oposició al ple d’octubre. 

Entre els agents que s’han conderat hi ha José Antonio Tapias Serrano, qui s’ha jubilat aquest 2022.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics

http://twitter.com/radiopalafolls