La Policia Local realitza més de 13.000 serveis durant l’últim any

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquesta és una de les dades que es van exposar a la Festa de la Policia Local celebrada divendres passat on hi van assistir els responsables del cos de seguretat a Palafolls i agents dels Mossos d’Esquadra, de la Policia Nacional i de la Guàrdia Civil, així com membres del govern local. 

Segons les dades exposades, durant aquests mesos s’han fet 13.353 serveis policials a Palafolls, dels quals 1.151 estaven planificats.

Pel que fa al tipus de delictes, Victor Montero, caporal de la Policia Local, indica que s’ha treballat en tots els àmbits. Tot i això, destaca algunes detencions importants per violència masclista, per violència amb armes blanques i un intent d’homicidi, entre altres.

Enguany, també s’ha treballat per evitar les ocupacions a immobles de Palafolls. En aquest sentit, Montero detalla que s’han presentat molts atestats en aquest àmbits, a més d’altres relacionats amb plantacions de marihuana.

Finalment, el caporal de la Policia Local de Palafolls ha volgut destacar la feina feta pels agents sobretot en els tres incendis més importants que ha patit el municipi al llarg d’aquest 2022. I, és que, en algun d’aquests, els agents han hagut de fer tasques d’extinció mentre arribaven els Bombers. També, ha destacat la localització en una zona de difícil accés d’una persona d’edat avançada que es trobada desapareguda, entre altres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics

http://twitter.com/radiopalafolls