URGENT

El Club de Patí Palafolls celebra la seva última competició de l’any

Compartiu aquesta història

Aquest cap de setmana, alguns membres del club de patinatge artístic de Palafolls es traslladen a Arenys aquest dissabte per disputar una de les últimes competicions d’aquest any 2022. Tal com explica Anna Massot, presidenta del Club Patí Palafolls, no és una prova puntuable, simplement és una trobada que els permetrà veure quin nivell tenen els patinadors abans dels festivals i el campionats que comencen al gener.

Pel que fa al balanç d’aquest 2022, Massot confessa que ha sigut un any complicat perquè han hagut d’adaptar-se al nou reglament de la Federació Catalana de Patinatge i això els ha causat algunes modificacions. Tot i això, estan molt contents dels resultats obtinguts fins ara.

Finalment, la presidenta ha afegit que, tot i que faran un descans per Nadal, l’activitat no para al club de patinatge. I, és que, han preparat un curs de tecnificació a Pineda, juntament amb l’APA Maresme. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics