Torna el ‘Tió als Barris’ de Blanes

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

A Catalunya, uns dels personatges més reconeguts del Nadal és el Tió. Cada cop falta menys temps per poder celebrar el Nadal amb ell, però Blanes s’ha volgut avançar i li donarà la benvinguda durant la jornada d’avui.

Aquest diumenge, l’Esbart Joaquim Ruyra serà l’encarregat de mantenir viva la tradició de la Festa d’Arribada d’Es Tió a Blanes que enguany arriba a la seva 19a edició. 

Així és com, el Tió farà un recorregut que començarà a la Plaça dels Països Catalans i continuarà pel Passeig de la Marina fins la Plaça d’Espanya on s’hi estarà durant uns quants dies, abans de visitar els barris del municipi. 

I, és que, d’això tracta el ‘Tió als Barris’. Consisteix en compartir amb els nens i nenes de diversos veïnats de la ciutat una festa durant la qual començarà a cagar els primers regals. D’aquesta manera, hi haurà 4 festes d’Es Tió repartides el proper cap de setmana. Concretament, el dissabte 17 de desembre anirà al barri d’El Port, i a la tarda a la Carretera de Lloret-La Pedrera.

L’endemà, diumenge dia 18, Es Tió de Blanes visitarà el barri de Ca la Guidó-Mas Carolet, i la tarda anirà a la Plaça dels Dies Feiners per fer una gran festa final. Totes quatre festes comptaran amb un grup d’animació que acompanyarà el conegut ritual de fer cagar el Tió.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics

http://twitter.com/radiopalafolls