El Teatre de Blanes continua diumenge la programació professional amb ‘La Tierra y el Barrio’

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La programació professional del Teatre de la Costa Brava Sud a l’escenari de Blanes continua aquest diumenge amb ‘La Tierra y el Barrio’, un espectacle de poesia escènica amb música i cant en directe, a partir del llibre de poesia del mateix títol escrit per Danilo Facelli, publicat l’any 2020 per Edicions Tremendes.

Al costat de Danilo Facelli, qui recita la seva pròpia poesia, hi trobarem als artistes Hugo Martínez i Ana Alfaro, els quals també reciten el text del seu company. Els tres artistes prometen una vetllada molt especial al voltant d’un llibre que parla sobre les veritat que poden intuir-se quan s’està en contacte amb la natura en estat més salvatge, tant del món vegetal i animal com de les persones.

Tot això relacionat amb el petit i gran univers en què esdevé el barri, entès com un terreny de resistència, comunicació i autogestió. Aquests són els conceptes bàsics que les veus dels tres artistes, acompanyades de la música del guitarrista blanenc Hugo Martínez, faran arribar a través del seu espectacle.

La funció començarà a les 7 del vespre i té prop d’una hora de duració. Les entrades es poden comprar anticipadament a través del web del Teatre de la Costa Brava Sud.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics

http://twitter.com/radiopalafolls