URGENT

Comencen les obres de reparació del pont de la GI-682 entre Palafolls i Blanes

Compartiu aquesta història

Aquest dilluns, la Generalitat ha començat les obres de reparació del pont que hi ha a la carretera d’Accés a la Costa Brava, la GI-682, que uneix les poblacions de Palafolls i Blanes. Recordem que aquest camí passa per sobre del riu Tordera i va ser l’únic que es va poder fer servir per travessar el riu, a causa del col·lapse dels dos altres ponts que hi ha: el de la via de tren i el de l’antiga carretera de Malgrat de Mar.

A finals de la setmana passada el Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori va comunicar l’inici de les obres. Els treballs, han començat aquesta setmana, estaran centrats en substituir les barreres new jersey que hi ha al costat del pont aigües amunt del riu, així com la instal·lació de noves al costat d’aigües avall.

Després de les festes de Nadal, els treballs continuaran amb les reparacions que cal fer sota el pont, que en principi no afectarien al trànsit rodat. Les obres compten amb un termini d’execució d’un mes, i preveuen diverses accions amb l’objectiu de preservar el manteniment i conservació de la infraestructura.

Mentre durin aquestes obres, està previst que en determinats moments hi hagi circulació alternativa per garantir que el pas per aquest pont. D’altra banda, coincidint amb les hores punta, es permetrà la circulació en doble sentit amb la mateixa finalitat. Les previsions apunten que durant algunes fases de l’obra hi haurà el tall d’un carril, amb pas alternatiu del trànsit.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics