URGENT

S’inicien les obres al Centre Cultural de Malgrat de Mar

Compartiu aquesta història

Les obres de millora del centre van començar ahir i donaran resposta a diferents problemàtiques que s’hi han trobat, com filtracions i humitats, façanes deteriorades per factors meteorològics i instal·lacions obsoletes, entre d’altres. 

Les reformes que es preveuen inclouen, entre moltes altres accions, la substitució de la coberta i la seva ignifugació, reparar les humitats i filtracions de la mateixa coberta i de les parets, adequar la instal·lació elèctrica de tot l’edifici a les necessitats que té i adequar les seves façanes.

Altres accions que es duran a terme són renovacions, per exemple dels sistemes de subjecció del fals sostre, de la il·luminació de l’escenari i l’ambiental i de la climatització dels espais, entre altres. També, es crearan nous espais definits dins el Centre Cultural, com per exemple, la creació d’uns nous estudis per a l’emissora de ràdio municipal. 

Fa quasi vint anys de l’última remodelació de l’edifici. I, és que, aquesta es va fer l’any 2002. Les obres s’allargaran uns sis mesos, aproximadament, i han tingut un cost d’ 1.416.793,20 euros. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics