URGENT

La Biblioteca Enric Miralles se suma un any més a La Marató de TV3

Compartiu aquesta història

Els actes per a La Marató de TV3 arrenquen avui a la Biblioteca Enric Miralles de Palafolls. I és que l’entitat cultural palafollenca s’ha volgut sumar un any més a la lluita, aquesta vegada, dedicada a les malalties cardiovasculars. 

És així com, avui s’ha preparat una activitat de lectura en veu alta per les famílies, a càrrec de Marta Catalan. N’ha donat més detalls la directora de la biblioteca, Anna Miralles. 

Aquesta, però, no és l’única activitat. Dimecres i divendres s’han preparat una sessió divulgativa i un taller de cuina saludable per infants a partir de 7 anys, respectivament. Així ho ha indicat Miralles.

Finalment, ha informat que tothom interessat ha d’inscriure’s a les activitats. La forma per fer-ho és enviant un mail a la biblioteca (b.palafolls.em@diba.cat), trucant al 937.657.908 o presencialment. 

A més, tothom qui s’acosti a la biblioteca podrà fer els seus donatius per La Marató i, a canvi, podran endur-se algun llibre o DVD dels que tenen exposats, per un donatiu mínim d’ 1 euro.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics